Ferie på tabelltopp

Forrige søndag arrangerte ØHIL «supersøndag» og for MSA var premissene enkle, med seier så ville man lede serien etter vårsesongen og tilbringe sommeren på tabelltoppen.

ØHIL fra start:

Bytter: Kvalsvik etter 45 min for Kjeldner, Cameron etter 55 min for Kanden, Aamodt etter 60 min for Rendedal, Nergaard etter 60 min for Lundquist, Thambirassa etter 68 min for E.Elamari, Brodtkorb etter 70 min for Evenstad, Stabel etter 70 min for Hov, Haakonsen etter 82 min for Schaug-Pettersen.

Kampen mot Langhus ble aldri ble aldri spennende, til de var hjemmelaget et knepp for vasse for gjestene fra Follo. Kampen ble avgjort i løpet de siste 30 minuttene i 1. omgang da ØHIL banket inn seks mål og kunne gå til pause med en 6-0 ledelse. I 2. omgang scoret gjestene et fortjent trøstemål og de kunne fort hatt et par til hadde det ikke hvert for godt keeperspill av Røang bakerst hos vertene. Hjemmelaget gjorde mange bytter og scoret ytterlige to mål og sørget for å avslutte vårsesongen med en 8-1 seier og tabelltopp.

Spennende høstsesong i vente for MSA:

ØHIL står nå med seks strake seire og tar som nevnt ferie på toppen av tabellen, men det er jevnt i toppen hvor tre lag har skilt seg ut og både Bislett og Gamle Oslo ligger kun to poeng bak våre menn. Så det er duket for en meget spennende høstsesong for herrelaget i jakten på opprykk.

Dagens ØHIL-øyeblikk: Magnus Evenstad sitt mål nr. 2 for dagen var i en helt egen klasse, mottar ballen ute til venstre og drar seg innover i banen og hamrer ballen i nærmeste vinkel fra litt over 20 meter. Verdt og nevne er også at junioren Noah Cameron fikk sin debut for MSA.

MSA vil også rette en stor takk til ØHIL Ultras som bidro til fantastisk stemning kampen gjennom, det er utrolig gøy å spille når man har den backingen som Ultras bidrar med!

Kampfakta:
ØHIL – Langhus 8-1 (6-0)
Målscorere ØHIL: Evenstad (16,27,39) Kanden (19,32 straffe) Schaug-Pettersen (42) Lundquist (53) Brodtkorb (76)
Målsjanser 18-8 til ØHIL
ØHIL gule kort: Kvalsvik (77)

Neste seriekamp for ØHIL MSA er mandag 19. august da laget tar turen til Romsås for å forsøke å beholde serieledelsen. Kampstart 20:15! Før den tid skal det nå være en velfortjent ferie og det blir nok også spilt en treningskamp før «alvoret» braker løs igjen.