MSA møter Lille Tøyen – Sammendrag Gamle Oslo 2

Mandag 22.4 tok MSA turen til Rustad kunstgress for å møte den store avdelingsfavoritten Gamle Oslo 2 og som forventet så ble det en veldig tøff kamp mot et lag som stilte med fem spillere fra A-troppen som til daglig holder til i Norsk tipping-ligaen.

Kort oppsummering av matchen:

ØHIL hadde en tydelig plan om å forsvare seg lavt og satse på kontringer og det var ikke langt unna at man fikk med seg noe fra en kamp som ble betydelig jevnere enn hva hjemmelaget satte pris på.

Kvelden startet på verst tenkelig vis for gjestene fra Hosle da det kun tok hjemmelaget 70 sekunder og ta ledelsen, og de fleste av gjestene fryktet nok da at dette skulle bli en lang kveld. Etter å ha ridd av stormen de neste 10 minuttene jobbet ØHIL seg sakte inn i kampen og det tok lengere og lengere tid mellom sjansene til hjemmelaget. Gjestene hadde også noen overganger som var nærme å føre til sjanse og virket i tillegg små farlige på dødballer. Omgangen ebbet ut på 1-0 til hjemmelaget.

ØHIL holdt seg til planen i den 2. omgangen og det ble lagt ned et solid antall kilometer av gjestene for å holde hjemmelaget unna målet. Omgangens største sjanse fikk også gjestene da de var alene gjennom, men dessverre gikk avslutningen over mål. Med to slitne lag åpnet kampen seg litt opp på slutten og begge lag hadde noen farligheter, men scoringen fra tidlig i 1.omngang ble kampens eneste og alle poengene ble igjen på Oslos østkant denne kvelden.

MSA-trener GH oppsummerer:

Her er det mye vi skal være fornøyd med og forsøke å ta med oss videre. Det er jo fortjent at de vinner, men vi henger med hele kampen og gutta gjør en strålende innsats og er utrolig lojale mot planen vi har lagt. Med litt flyt kunne vi fort fått med oss et poeng herfra. Det var også gøy å spille en kamp mot et så godt lag, dette var et godt nivå opp fra alle vi har møtt i år og det er moro å se at vi kan fighte om poeng selv når motstanden blir så bra som dette.

Kampens ØHIL-øyeblikk:

Da Martin Bjørnsrud kom innpå i det 82. minutt var det 2 år og 2 dager siden forrige obligatoriske kamp for den skadeplagede kantspilleren. Og alle som er tilknyttet ØHIL MSA er utrolig glade for å Martin tilbake på banen igjen.

Verdt og nevne er også at Magnus Haugstad gjorde sin offisielle debut for ØHIL med sitt innhopp.

Ny mulighet for poeng allerede i kveld:

Mandag 29.4 (i kveld) tar ØHIL i mot Lille Tøyen på Hoslebanen klokken 20:15, og kan man gjenskape entusiasmen og innsatsen man viste i forrige kamp så kan det bli en morsom kveld på Hosle. Vi håper du tar turen for å heie.