ØHILs herrelag med tre strake seire

ØHIL sine herrer tok sine tredje strake seier da de beseiret Korsvoll-2 3-0 på Hoslebanen sist mandag. MSA står med 12 poeng på de fem første kampene og har med mandagens seier etablert seg som et av lagene i toppen av sin avdeling.

ØHIL fra start:

Bytter: Kvalsvik etter 64 min for Haakonsen, I.Elamari etter 71 min for Haugstad, Moshuus etter 71 min for Kanden, Bjørnsrud etter 81 min for Thambirassa og Aamodt etter 84 for for E.Elamari

Slik var kampen:

1. omgang:

Kampen startet med et heltent ØHIL-lag som gikk rett i angrep og skapte sjanser og allerede før det var spilt fire minutter tok hjemmelaget ledelsen. Kanden snappet en svak støttepasning hos Korsvoll og runder keeper før han satte ballen i mål. Det første kvarteret kunne fort gitt flere scoringer for hjemmelaget da de skapte flere sjanser og også fikk et mål annullert for en marginal, men korrekt offside. Gjesten skapte ingen sjanser, men hadde etter hvert mye ball og det ble ekstremt mye løping og kontringer på ØHIL som ikke helt klarte å roe ned å ta vare på ballen. Etter 29 minutter skulle hjemmelaget øke ledelsen sin, igjen er det Kanden som bryter en pasning som Haakonsen plukker opp og setter fart. ØHIL-kapteinen slipper ballen perfekt gjennom til Kanden som setter ballen i nærmeste hjørne. Etter scoringen så fortsetter gjestene og ha mye ball og det er kun en enorm mengde meter som blir lagt ned av hjemmelaget som hindrer gjestene i å skape noe, og sørger for at hjemmelaget tar med seg en 2-0 ledelse inn til pause.

2. omgang:

Omgangen startet veldig likt som den første og allerede etter 46 minutter satte Lundquist ballen like utenfor og hjemmelaget er i gang med å skape sjanser igjen. Etter 48 minutter så sitter scoringen for Lundquist, Korsvoll sende alle mann i angrep for å få en redusering og står igjen 2v2 mot Kanden og Lundquist, en lang ball fra Røang og duoen på topp for ØHIL ordner 3-0 ledelse. Etter dette gikk piffen litt ut av bortelaget og hjemmelaget fikk noe bedre kontroll på kampen og klarte å ta bedre vare på ballen. Det skulle ta ca. 15 minutter etter 3-0 målet før gjestene kom seg til hektene igjen og klarte og ta over banespillet, men kampbilde ble som det var i 1. omgang og ØHIL løp og jobbet knallhardt og Korsvoll fant aldri noe vei inn i kampen igjen selv om de etter hvert fikk skapt noen sjanser. Hjemmelaget kunne dermed juble for en ny trepoenger og fortsatt full pott på eget kunstgress så langt denne sesongen.

ØHIL takker publikum (ØHIL Ultras Yngres for en fantastisk gjeng 🙂) motstander og en meget god dommer for kampen og håper og se enda flere ta turen til neste hjemmekamp som er mandag 3 juni.

Dagens ØHIL øyeblikk: Kaptein Håvard Haakonsen spilte sin 50 obligatoriske kamp for ØHIL MSA og mottok blomster og kort fra styreleder Janicke Klepp Tryggestad. Det er ingen tvil for noen i ØHIL hva Haakonsen betyr for klubben både på og utenfor banen og vi håper på det blir MANGE flere kamper på han i den hvite trøya.

Kampfakta:
ØHIL – Korsvoll 3-0 (2-0)
Målscorere ØHIL: Kanden (4,29) Lundquist (48)
Målsjanser 13-5 til ØHIL
ØHIL gule kort: Haugstad (53) og E.Elamari (84)

Neste kamp for ØHIL MSA er mandag 27. mai da laget tar turen til Huk for å forsøke å ta sin fjerde strake seier. Kampstart 20:15!