Storseier for herrelaget

På mandag tok ØHIL turen til Bygdøy for å spille nok en seriekamp i herrenes 7. divisjon, denne gangen mot Huk. Gjestene fra Bærum vant hele 8-0 tok dermed med seg alle tre poeng hjem til Hosle, den fjerde seieren på rad. Hovedtrener Geir Harald Smith var ikke tilgjengelig til kamp, og det var spiller Håvard Hauge Haakonsen som ledet kampen. Han oppsummerte kampen slik:

– Det var en fin bortekampen mot Huk på kanskje verdens smaleste 11er-bane. Noen av våre konkurrenter i serien fikk med seg flere mål mot hjemmelaget fra Bygdøy, men vi skapte mange sjanser og åtte mål er ganske bra. I tillegg til det holdt vi nullen, fikk ingen skader og den dyktige dommeren trengte ikke å åpne kortstokken sin for oss – så da må vi si oss fornøyde med en «clean job» på Huk Aveny 45.

ØHIL kom best ut av startblokkene og etter et par spilte minutter sendte Kanden ballen gjennom til Lyssand som satte dagens første scoring for gjestene. Noen minutter senere var det keeper Røang som fikk testet tilslaget sitt da han banket ballen i bakrom til Kanden, som løp fra forsvaret til Huk. Den lokale ØHIL-spissen var iskald foran Huk-keeperen og sendte ØHIL opp i en 2-0 ledelse. Med en sidelinje ca. 1,5 meter utenfor 16-meterboksen var det en fin kamp for å teste lange innkast, og etter litt over en halvtime spilt fikk ØHIL-uttelling. Rendedal kastet ballen inn i feltet og midtbanespiller Hov headet ballen i mål. Bare noen minutter senere fikk ØHIL nok en gang uttelling av et Rendedal-kast. Ballen ble kastet inn i feltet og gikk via en uheldig Huk-keeper. Plutselig sto det 0-4 i favør ØHIL.

I andre omgang tok det 20 minutter før ØHIL klarte å sette ballen i mål igjen. Denne gangen var det Kanden som vant ballen på egenhånd og chippet den over keeper på lekkert vis. Bare noen minutter senere fikk ØHIL straffe etter at Lyssand ble taklet i boksen – og overnevnte Kanden fikk spikret sitt hattrick. 0-6 til ØHIL. Avslutningsvis scoret ØHIL to mål til på direkte frispark ved Heien Haugstad og vant til slutt 8-0. Se et av frisparkmålene i videoen over!

ØHILs øyeblikk: Carl Magnus Kanden spilte sin 50. kamp for ØHIL. Vi gratulerer #CarleHaaland med både 50 kamper og hattrick på den store dagen. I tillegg gjorde veteran og eks-tippeligaspiller, Edwin Svendsen Kjeldner, sitt comeback på banen etter et lengre skadeavbrekk. Vi er glade for å få Eddie på banen igjen!

ØHIL møter OSI-3 i neste hjemmekamp mandag 3. juni kl. 20:15 på Hoslebanen. Vel møtt!

Benk: Evenstad, Aamodt, Kjeldner og Haakonsen

30 min: Evenstad inn for Lyssand
Pause: Lyssand inn for Haugstad
58 min: Aamodt inn for Thambirasa
60 min: Haugstad inn for Nergaard
70 min: Nergaard inn for Lyssand
72 min: Thambirasa inn for Kanden
75 min: Kjeldner inn for Hov