Er du treneren som får ØHIL opp i Toppserien?

Etter fem forsøk skal Øvrevoll Hosle nå opp i Toppserien. Klubben søker en ny hovedtrener som skal lede oss til opprykk i 2019.

Norsk kvinnefotball er i medvind for tiden, og ØHIL har med over 700 fotballspillere på jentesiden alle forutsetninger for å etablere seg helt i toppen. Klubben er stolt av å kunne mønstre tre seniorlag og tilstedeværelse på alle nivåer i aldersbestemte jenteklasser.

ØHILs damelag i 1. divisjon er klubbens flaggskip, et lag vi ønsker å kunne løfte ytterligere. Vi har de siste sesongene kjempet i toppen i divisjonen og fått inn fire spillere på aldersbestemte landslag. Vi har også utviklet vår egen modell for talentutvikling for å hjelpe de rette typene fra lokalmiljøet til å bli toppspillere.

Nå trenger vi å få den siste og kanskje viktigste brikken på plass.

Vi ønsker en hovedtrener som skjønner hva som skal til for å etablere seg i toppen av norsk kvinnefotball. Du må forstå viktigheten av å bygge klubb over tid og samarbeide tett med sportslig ledelse. Vi ønsker dessuten at du er synlig i rollen som a-lagstrener, både internt og eksternt.

Vi forutsetter at du har pedagogiske evner, at du med andre ord er en god kommunikator og motivator. Er du tydelig, strukturert, selvstendig, analytisk og en person med stor arbeidskapasitet som elsker fotball, er disse egenskapene heller ingen ulemper.

Hovedoppgaven blir det faglige innholdet for a-laget. Du skal utvikle en spillestil som gir resultater og vil ha ansvar for spillerlogistikk og individuell oppfølging, blant annet i god dialog med dem som er involvert i talent- og rekruttsatsingen vår. Du vil samtidig ha et stort støtteapparat rundt som gjør at du kan ha fokus på det sportslige innholdet i toppsatsingen.

Kvalifikasjoner:

* Trenerutdanning på minimum UEFA A-nivå, relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

* Oppdaterte referanser på moderne treningsmetodikk

* Kunnskap om og helst erfaring fra talentutvikling

* Etablert nettverk innenfor fotball (nasjonalt/internasjonalt) Det er også ønskelig med bakgrunn og erfaring fra norsk eller internasjonal toppfotball

Føler du deg kvalifisert og er interessert, kan du bli en del av Norges største fotballklubb (1.600 spillere), der en rekke ildsjeler har et brennende ønske om å lykkes. Du vil kunne stå i spissen for en gjeng med herlig ambisiøse og motiverte jenter som legger en stor del av seg selv i potten for å nå målet.

Lønn etter avtale. Søknadsfristen er umiddelbart (senest 10.november). Planleggingen for 2019 bør skje sammen med klubben i november/desember.

Kontaktperson:

Arnt Ellingsen, medlem av sportslig utvalg og prosjektleder «ØHIL i Toppserien 2020»

Mobil: 934 07 059,e-post: arnt.ellingsen@dnb.no