Målscorere Jens og Storm (2) mot Røa

G19-1 godt i gang med sine to første kamper

I november 2022 valgte vi å flytte alle som spilte G19-1 i 2022 opp til A-stallen for å få en bredere A-stall. G2006 er dermed spillergruppa som utgjør vårt G19-1 lag i 2023. Les her om dette og kampreferat fra siste kamp her.

G2006 består av 48 spillere per 3.mai 2023. Det er vi svært fornøyde med. Spillergruppa dekker tre lag. Ett lag spiller i G19 2.divisjon og to lag spiller i G17 2.divisjon. På det ene G17-laget får de også bistand av spillere fra G2007.

G2007 har fått tilsig av mange nye spillere i vinter, så disse er omtrent 30 spillere per 3.mai 2023. De spiller i G16 3.divisjon og bidrar med spillere til G17 i 2.divisjon.

Vi har også en spillergruppe på omtrent 20 spillere fra 2005 som utgjør vårt G19-2 lag i G19 4.divisjon.

Iberegnet spillere som holder junioralder i A-stallen, så har vi omtrent 100 gutter fra 16 til 19 år i 2023.

G19-1 har spilt to seriekamper som har endt med 4-1 tap mot Lommedalen og 3-0 seier mot Røa.

Vi har spurt hovedtrener for G19-1, Geir Harald Smith (GH) om et fyldig referat og GH var ikke vond å be.

Referat fra GH:

ØHIL åpnet kampen med å gå rett i angrep og før det var spilt 15 minutter så hadde gjestene allerede skapt tre store sjanser og burde ledet. Etter dette jevnet kampen seg ut og Røa jobbet seg inn i kampen med et bra fysisk trøkk. Det neste kvarteret skjedde det lite. Etter halvtimen skulle ØHIL ta ledelsen ved Storm Augestad som ble spilt gjennom av Jacob Breyholtz og akkurat rakk å få tåa på ballen og satt den forbi en utrusende Røa keeper. Etter målet skjedde det lite før Røa etter 41 minutter skulle få sin eneste store sjanse i kampen, da de kom alene gjennom på en overgang, men en mesterlig redning av Jesper Mandt i ØHIL-målet gjorde at gjestene kunne gå til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

2.omgang

Etter pause gikk Røa ut i 100 og jaktet på en utligning, selv om de i starten av omgangen presset ØHIL noe tilbake ble det aldri skapt store farligheter, og det meste av spillet foregikk mellom boksene, da heller ikke ØHIL maktet å skape noe særlig de første 25 minuttene av omgangen.

Etter 70 spilte minutter skulle Storm Augestad score sitt andre mål for dagen. Theo Gausel slår ballen inn i boksen, og nok en gang er Augestad på ballen foran Røa sin utrusende keeper, denne gangen med hodet, og ballen daler ned i nettet til stor jubel fra gjestene. Dette var Augestad sitt siste touch på ballen da ble liggende med krampe etter scoringen og hinket av banen. Inn for Augestad kom Jens Ulvness Fahle, og etter kun 2 minutter på banen og med sine to første touch på ballen sto han for kampens prestasjon, da han la ballen til rette og klinket den i hjørnet fra 20 meter.

GH OPPSUMERER

Dette var stor fremgang fra forrige helg, og vi var litt tilbake til nivået vi viste i de siste treningskampene før seriestart. I dag tok vi duellene og løp nok, noe som manglet forrige helg. Vi vinner fortjent og slipper jo nesten ikke Røa til sjanser i det hele tatt, selv om de presser oss litt bakover i starten av 2.omgang. Spillemessig har vi fortsatt mye å gå på, men dette var et langt steg i riktig retning.

Bytter: David 45 min for Myklebust, Bergene Engen 30 min for N. Gausel, Estin 25 min for Cameron, Ulvness Fahle 20 min for Storm Augestad, Kvalheim 10 min for T. Gausel, Kaspersen 7 min for Breyholtz

Dagens ØHIL spiller: Theo Negulic spiller en gjennomført solid kamp sentralt på midten, mister knapt ballen og er sterkt delaktig i 2 av målene. Pluss løper og jobber utrettelig begge veier.

Vi takker GH for referatet og ikke minst spillerne for kampen(e).