God gjennomkjøring mot Toppserielaget Fart


Fart – ØHIL 1-2 (0-1) 

Tropp: 
Klara (K), Malin, Olav, Tim, Karianne, Vero, Synne, Henriette, Kathrine, Åsa, Mari, Anna, Josh, Jansch, Lise, Ellen  

Mål:
0-1 Tim
1-1 Fart
1-2 Lise (straffe)

Alle foto: Støtt norsk kvinnefotball

Alle jentene og trenere kom velberget til Løten for å spille dagens kamp i snøføyka. I dag skulle vi møte et revansjesugent Fart-lag som hadde tapt sine to første treningskamper, og som denne gangen stilte med sitt sterkeste mannskap. Det vil si at motstanderen var godt innenfor nivået vi ønsker å matche oss mot. Vi tok med oss to 03-gutter for å ha støtte i midtforsvaret. Tim og Olav fikk en omgang hver og håndterte det på en suveren måte. I tillegg fikk Malin testet seg i 90 min som høyreback mot kvalifisert motstand. 

Kampen:

En småglatt bane lå klar og vi hadde lagt en kampplan ut i fra ting vi har jobbet noe med i januar. Vi treffer godt med treningsmomentene og det er imponerende (med tanke på dato) hvordan spillergruppa håndterer punktene. Vi er kompakte defensivt, klarer å flytte beina og kommuniserer godt samtidig som vi klarer å være aggressive. God disiplin, et snev av kynisme og en meget god stemning i laget krydrer måloppnåelsen. Offensivt treffer vi greit på rombruk. En meget godt gjennomført kamp såpass tidlig som 2. februar. 

«Fart spilte en dårlig kamp»,
Hamar Arbeiderblad

At Fart har en dårlig dag skal vi ta til oss som et kompliment. At et disiplinert og hardtarbeidene ØHIL-lag matcher Fart i dag skal vi bygge videre på når vi skal inn i en periode der form, relasjoner og ferdigheter skal utvikles. Det blir tøffe tak i februar og mars, men det er gøy når vi vet vi kan.

Neste treningskamp er mot divisjonskollega Hønefoss på AKA Arena lørdag 16. februar.