Inntektsbringende billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion til alle ØHIL-medlemmer

Nå har vi gleden av å gjennom OBOS og Thon Hotels via Norges Fotballforbund, tilby alle i ØHIL-familien billetter til Mesterfinalen mellom Rosenborg - Molde 17. mars på Ullevaal Stadion!

Som Kvalitetsklubb får ØHIL av OBOS og Thon Hotels via Norges fotballforbund en unik mulighet til alle våre medlemmer, med familie. Dere får billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion og ØHIL fotball og lagene tjener attpåtil penger på at dere drar på kampen. En vinn-vinn-situasjon.

Slik fungerer ordningen; ØHIL sender inn en felles bestilling til Ticketmaster og betaler 50 kr per billett. Per benyttede billett får ØHIL refundert 150 kr gjennom et sponsorat fra OBOS og Thon Hotels. Dersom billettene ikke benyttes får ØHIL ikke utbetalt penger. Eneste forutsetningen vi har er derfor at dere benytter dere av billetten når dere har bestilt.

BESTILLINGSFRIST: 28.februar

Ingen begrensninger på hvor mange billetter du kan bestille og ØHIL sitter samlet!

Vi deler inntekten 25/75, drar ditt lag/ årgang på kamp så sitter dere igjen med kr 75* antall billetter som stiller (hvis noen av «dine» ikke stiller, så trekker vi fra dette).

Informasjon om kampen:
Mesterfinalen er den norske versjonen av det engelske Community Shield. Dvs det er en kamp mellom fjorårets serie- og cupvinner. I fjor var dette samme klubb og derfor er årets kamp mellom serievinner og serietoer i fjor, Rosenborg – Molde.

  • Kampstart: 16:00, 17. mars
  • Sted: Ullevaal Stadion
  • Lag: Rosenborg – Molde

Bestilling av billetter gjøres via Superinvite (på samme måte som du melder på til fotballskole, akademi, vintertrening), INGEN kostnad for deg.
Husk at du må gjennomføre hele prosesen, dvs. til du får en kvittering!

Henting av billetter:

  • Billettene hentes mellom kl 15:15-15:45 på kampdagen ved Ullevaal stadion.
  • Mer informasjon sendes til alle billettinnehavere når kampen nærmer seg.

NB! Dersom du bestiller billett og ikke bruker den vil vi fakturere billettpris.

Håper å se så mange ØHIL-folk på tribunen som mulig!