Kristine Feltman, første ØHIL-spiller som kvalifiserer til Bring!


I forbildelse med vår partneravtale med Stabæk og trener Bente Lunke Norum, har våre spillere lov til å forsøke seg på høyere nivå uten å bytte klubb.

Kristine har trent både med våre ØHIL-jenter og Stabæk-jentene i høst.

Stabæk-trener Bente har tatt godt vare på Kristine og gitt henne tillit og gitt henne masse spilletid, bla i Haslum Cup Nivå1.
Hard innsats har medført til at hun også har blitt tatt med i Bring-gruppen til Stabæk.
Sist helg var Kristine med Stabæk-jentene til Bergen for å spille Bring-kvalifisering. Det gikk strålende, med to seire, var de sikret Bring-deltakelse dette året, og Kristine var delaktig på alle kampene.
ØHIL har aldri hatt sterke nok lag til å stille til Bringkval, dermed er Kristine Feltmann den første ØHIL-spilleren som har kvalifisert seg til Bring! Det er vi jo litt stolte av!

(Kristine i Bergen-2018 Bring kvalifisering)

Nå vanker det mer Bring-spill og Nivå1 med Stabæk J16 for Kristine, så håper vi at vi får «låne» henne i noen kamper i løpet av sesongen, men vi er innstilt på at hun skal prioritere Stabæk-kampene.

En slik avtale, er en utmerket mulighet for spillere som ønsker å satse håndball. Jentene får komme på prøvetrening/spill, de står fremdeles i egen klubb og dermed får de målt seg i et tøffere miljø og får smake litt på hva som kreves for å være på et lag som satser. Hvis man ikke er god nok eller føler at så mye innsats blir for mye, kan man bare trekke seg ut og fortsette på eget lag.
Tidligere har vi ikke hatt en slik avtale, da har jenter med ambisjoner meldt overgang til større klubber.. ofte har det endt opp med at vårt lag har blitt for få spillere og laget har gått i oppløsning og ofte har spillerne som har byttet klubb, endt opp med å slutte og intet lag å falle tilbake til.
Vi takker Bente og Stabæk for at de vil samarbeide med oss og lar våre jenter få forsøke seg i Stabæk. Avtalen har også medført at Julie har meldt overgang fra Stabæk til ØHIL, for å spille og trene på et nivå som passer henne bedre.

(Kristine i Bergen-2018 Bring kvalifisering)
(Kristine med ØHIL Barcelona 2018)