ØHIL vinner prisen for årets beste fotballskole i Oslo Fotballkrets!

For andre år på rad har vi gleden av å formidle at ØHIL's fotballskole har blitt kåret til den beste fotballskolen i Oslo Fotballkrets.

Vi skal gjøre vårt ytterste for å opprettholde, og aller helst forbedre, kvaliteten på fotballskolene i 2021!

Fotballskoleansvarlig Anna Brunstad sier følgende om hvorfor hun tror at kåringen vippet i vår favør, også i 2020.

Målet vårt var at alle barna som var med på fotballskolen skulle ha en uke fylt med god fotballaktivitet, lek og morro, men ikke minst at alle som var med skulle føle seg sett og inkludert. Målet vårt var simpelthen at alle sammen skulle ha det gøy. 

Jeg tror kvaliteten på trenerne og de fem lederne vippet kåringen i vår favør. Det var et ordentlig kvalitetsløft fra de tidligere årene. I tillegg, tror jeg den høye jenteandelen, både på deltakersiden, men også trenersiden, var noe de la vekt på.

På spørsmål om hva hun var aller mest fornøyd med, sier hun følgende:

Jeg er spesielt fornøyd med at vi klarte å avholde tre fotballskoler uten noen smittetilfeller. Og så er jeg fornøyd med at vi klarte å oppnå målet vårt om at flest mulig skulle ha en morsom uke hos oss.

Et utdrag fra artikkelen fra Norges Fotballforbund (som kan leses i sin helhet her):

Kåringen er basert på TINE og NFFs hovedinnsatsområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og sunt kosthold. Helt siden fotballskolen ble etablert i 1997 har arrangørene hatt spesielt oppmerksomhet på å få med flere jenter i fotballen, og klubber over hele landet bruker fotballskolene aktivt i rekrutteringen av jentespillere og trenere til egen klubb. Dette gjenspeiler også årets vinnere.

I tillegg må klubbene skape sunn aktivitet gjennom godt sportslig opplegg, med smålagsspill samt øvelser uten kø, klubbene må vise at de har innarbeidede rutiner for å sikre en trivelig og fotballfaglig uke, og at trenerne er skolerte og flinke til å se barna.

Vi er henrykte over å få denne annerkjennelsen for andre år på rad – og særlig tatt årets utfordringer i betraktning. Dette det gir oss ekstra motivasjon til å jobbe målrettet mot et enda bedre produkt i 2021.

Informasjon om neste års fotballskoler kommer tidlig på nyåret!