Sommerskiskole og Ivriggruppe


Vi elsker vinter, snø og ski – men ikke mindre er vi i full gang med planlegging av sommeraktivitetene våre. Dette er aktiviteter som arrangeres for våre utøvere fra den våren de går opp i 13-årsklassen, og fra mai i år blir det 2010 og eldre som får være med.

ØHIL LANGRENNS SOMMERSKISKOLE 2022: arrangeres første uke i sommerferien, 20.-24.JUNI 2022. Dette blir 7. året på rad med sommerskiskole i ØHIL regi! Sommerskiskolen 2022 er åpen for alle utøvere i årgangene 2010 og eldre. Dette er alltid en veldig morsom uke med variert «multisport»-program: alt fra sykkeltur i marka, triathlon på Østernvann, orientering i skogen ved Fossum, joggetur til Brunkollen eller Kolsåstoppen, rulleski i Kollen eller på Rud, bading, styrketrening og ikke minst lagøvelser, konkurranser og mye latter og moro på tvers av årgangene.

«IVRIGGRUPPA» er vårt treningstilbud i sommerhalvåret for de utøverne i de eldste årgangene som har lyst til å trene langrenn hele året. Oppstart første halvdel av mai og holder på frem til høstferien. Treningene består av barmark med rulleski, løping, styrke. 1-2 treninger i uka + 4-5 helgesamlinger i nærområdet vår/høst eller på tidlig snø på fjellet. Gruppene deles opp etter alder/nivå slik at alle skal få både utfordringer og mestringsfølelse men ikke minst er vi opptatt av det sosiale – å skape gode minner og godt samhold.