Flott sesong av ØHIL G15

Seriemester i 1. divisjon og vinner av Sandar Cup 2019!

Det blomstrer på guttesiden i ØHIL. Under ledelse av trener Jens Petter Berg har G15-laget hatt en fantastisk sesong. Av over 40 spilte kamper i 2019, har laget kun tapt 6 kamper.

I siste seriekamp mot Skeid denne høsten avsluttet laget med seier og dermed tok seriegull i 1. divisjon! Laget gjennomførte serien uten tap og med en målforskjell på 26 – 4. Litt av en prestasjon!

Laget har prestert stort hele sesongen med kvartfinale i OBOS Cup, vinner av Sandar Cup og til slutt seier i G15 1. divisjon.

Sesongens fantastiske resultater er en lagprestasjon. Årets G15 er jevnt og godt lag med dyktige fotballspillere på alle plasser. Lagets styrke er offensiv fotball mye fart, fysikk og høyt trykk gjennom hele kampen i en stadig bedre kombinasjon med ballbesittende fotball.

I denne sammenheng ønsker vi nevne at Håkon Korsæth Bjørnsen ble både kåret til turneringens beste spiller i Sandar Cup og årets toppscorer i serien.

Gutta har endelig fått betalt for knallhard jobbing gjennom mange år og ikke minst i vintersesongen i med hyppige treninger og treningskamper annenhver helg. Her fikk de bla målt krefter mot ØHIL sitt 1. divisjonslag damer. Verdifull erfaring for begge lag!

Nå venter G16 1. divisjon for guttene i 2020 sesongen. Det er lenge siden sist gang ØHIL hadde et G16 lag i 1. divisjon.

Vi gleder oss til å følge Jens Petter Berg og laget videre. LYKKE TIL!