HamKam cup for 2004


I år som i fjor har vi meldt oss på HamKam Talent Cup på Hamar. I år er dette helgen 14-16.oktober. Jeg tror de alle opplevde cupen ifjor som en stor sukess 🙂 Vi håper at så mange som mulig har lyst og anledning til å være med!

Det har blitt meldt på ett 9er-lag til nivå 1 og ett 7er-lag til nivå 2. Endelig laginndeling bli klar i august/september og være basert på treningsinnsats og ferdigheter som beskrevet i sesongopplegget (https://ohil.no/sesongopplegg-fotball-gutter-2004-eikeli-hosle/) og ta utgangspunkt i spillerne som er med på de to ivriglagene. Spillere som ikke er med på Juniors- og Ninhos-lagene må ta kontakt med Mads Schei Knutsen for å diskutere opplegget før påmelding.

HamKam Cup er en cup hvor det er lagt opp til at det sportslige er i fokus og det er ingen sosiale arrangement knyttet til cupen. Det forventes dermed for de som blir med til HamKam Cup at man trener minst to ganger i uken frem til cupen. I tillegg vil vi legge opp til noen ekstra treningskamper eller cupdeltakelse for HamKam-lagene. Seriekamplagene vil (i all hovedsak) holdes uberørt av lag til HamKam i høstsesongen.

Allikevel vil vi legge vekt på en god sosial ramme rundt hele turen. Vi vil reise til Hamar som en gruppe med felles overnatting og vi vil også koordinere opphold og overnatting med Grav-gjengen, som også skal stille lag.

Deltakelse i cupen vil koste omtrent 1200,- per spiller. Vi må i midten av juni bestille og betale for overnatting. Dermed trenger vi nå bindende påmelding og innbetaling av for de som skal være med.

Påmelding gjøres her innen 9.juni:

Påmelding HamKam Cup 2016

Innbetaling av påmeldingsavgift (1200,- per spiller) skjer til:
Vipps til 95102989 eller konto 9235.38.13406.

Fordi det er gøy 😀