Inspirea med som samarbeidspartner 2021-2024


ØHIL sin visjon er flest mulig, lengst mulig. For å få med nettopp flest mulig er det avgjørende at ikke økonomi skal være en barriere for gode idrettsopplevelser.

En viktig faktor for at vi som klubb skal kunne jobbe med å holde treningsavgiftene lave er våre samarbeidspartnere.

Inspirea Home

De aller fleste i ØHIL-land kjenner til familien Wiberg. Wiberg-familien har dype røtter i ØHIL og Hoslemannen Aksel Wiberg har med unntak av et lite opphold i Stabæk båret ØHIL-drakta siden barneskolen. Og drakten, den bærer han fremdeles på ØHIL Håndballs Herrelag selv om trenergenserne begynner å ta opp mer plass i garderoben.

Er ikke familien Wiberg å finne hjemme er det et av to steder de kan være: Hoslehallen, eller i butikken på Bekkestua Senter. Inspirea har støttet idretten i ØHIL-land i en årrekke og vi er stolte av å bære logoen foran på drakten. Om du ønsker å vite mer om historien bak familiebedriften kan du lese om dette her.

Inspirea holder til i 2. etasje på Bekkestua senter og tilbyr alt du måtte trenge til et hyggelig hjem. Har du ikke tid til å stikke innom er du hjertelig velkommen innom nettbutikken deres.

J18 med sponsede pysjbukser fra Inspirea etter vellykket kvalifisering til Lerøy-serien.

Vil du være med på laget?

Vi jobber med å profesjonalisere samarbeidet mellom oss og våre partnere slik at vi sammen er bedre tjent med avtalene enn tidligere. Sponsor-midler har lenge vært gaver til idretten som vi har satt stor pris på, men målet nå fremover er gode avtaler som gjør det lønnsomt å være på lag med ØHIL Håndball. Alle våre samarbeidspartnere er presentert her.

Vil du bli en del av ØHIL Håndballs partner-team? Ta kontakt med sportssjef, Tobias Borthen:

Epost: tobias@ohil.no

Mobil: +47 466 98 320