Jar Helse

ØHIL har nå inngått behandlingsavtale med Jar Helse.

Jar Helse er en tverrfaglig fysikalsk klinikk på Jarhuset i Bærum, i umiddelbar nærhet til ØHIL og Hoslebanen. Teamet består av kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør. Vi behandler alle former for smerter og lidelser i muskel- og skjelettsystemet, både kroniske og akutte plager.

Vi spesialiserer oss på å tilby en helhetlig og tverrfaglig behandlingsløsning slik at pasientene opplever langvarig bedring. Vi kan også henvise videre, da kiropraktor kan henvise til bildetagning (Røntgen, MR, CT osv) eller videre til spesialist, samt sykemelde.

Vi har solid erfaring innenfor idrett! Vår kiropraktor jobbet i det medisinske apparatet til Vålerenga Hockey i seks sesonger, hvorav én sesong som medisinsk koordinator. Også vår akupunktør jobbet i samme apparat i to sesonger.

I tillegg har vi dyktig fysioterapeut og massør som begge aktivt deltar på idrettsarenaer både privat og i jobb. Vi har dermed god erfaring når det kommer til skade- og skadeforebyggende behandling innenfor idrett generelt og skøytesport spesielt. 

Vår filosofi er å få deg som pasient raskest mulig tilbake i aktivitet, uavhengig av tilstand. Vi setter deg i gang og tror på bedring gjennom aktive tiltak.   

Som medlem av ØHIL får du og din familie følgende fordeler hos Jar Helse:

– Garantert time på dagen 

– Halv pris på første konsultasjon

– Mulighet for oppfølging på trening

Behandling hos Jar Helse dekkes av privat helseforsikring.

For hver førstegangskonsultasjon via ØHIL-avtalen, får klubben 300,- i kickback!

Mer informasjon finnes på Jar Helses web-sider

Sjekk ut alle «ØHIL-avtalene» her