ØHIL-bakken tar form

Langsiktig og målrettet arbeid skal til for å kunne utvikle idrettsanlegg, og nå nærmer det seg åpning av ØHIL-bakken bak klubbhuset på Hosle. Bakken har et K-punkt på 7 meter og vil være perfekt for barn i alle aldre. I disse dager legges plasten i bakken under svært streng kvalitetskontroll.

Mandag kveld var det celeber dugnadsinnsats bak klubbhuset da plasten endelig ble rullet ut i ØHIL-bakken. Hele hoppgruppa til ØHIL var på plass med prosjektleder Rolf Hennum i spissen. Blant de frammøtte var også landslagshopperen vår Christian Inngjerdingen, ØHILs styreleder Skule Ingeberg, hele hoppstyret og representanter fra Pondus (våre viktige pensjonister).

Utenfra har vi også hatt god hjelp underveis av Torgeir Nordby, som har vært med på byggingen av blant annet Holmenkollbakken og OL-anlegget i Sochi.

– Det er litt mindre forhold enn jeg er vant til, men her har klubben med Rolf i spissen gjort en fremdragende jobb med å få på plass en fantastisk rekrutteringsbakke, sier Nordby i en kort kommentar mellom klare instruksjoner på hvordan mattene skal legges for et best mulig resultat.

Den neste uken vil den samme gjengen møtes i ettermiddagssolen på Hosle for å ferdigstille bakken. Det er bare å møte opp i 18-tiden dersom du har lyst til å hjelpe til, eller bare se fantastisk frivillig arbeid in action.

En mangeårig drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse, og spesielt for vår utrolige ressurs Rolf Hennum betyr dette veldig mye.

Styreleder i ØHIL Hopp, Helge Evenstad, ser lysere tider i møte.

– Bjørn Einar Romøren har vært en super ambassadør for klubben vår i en årrekke, men det har vært vanskelig å rekruttere nye hoppere uten et eget anlegg. Med dette helårsanlegget håper vi på en oppblomstring av nye hoppere i ØHIL, og vi gleder oss til å invitere gutter og jenter til treninger i tiden som kommer!

Når alt er klart, vil vi markere åpningen av bakken på behørig vis, dette kommer vi tilbake til om ikke lenge!