Påmelding til Idrettsskolen sesongen 2020 – 2021 for 2014-årgangen er åpen


Velkommen til Øvrevoll Hosle IL

Vi ønsker alle barn velkommen til klubben vår! ØHILs motto er Fordi det er gøy! Vi ønsker å ha et så bra tilbud som mulig til alle og vår ambisjon er Flest mulig, lengst mulig.

PÅMELDING TIL IDRETTSSKOLEN SESONGEN 2020-2021 (vi er optimister og håper på full aktivitet etter sommeren)

Idrettsskolen er aktivitet for barn i 1. klasse og har oppstart rett etter skolestart og Idrettsskolen starter med fotball frem til høstferien. Det er også mulig å melde seg på idrettsskolen med oppstart etter høstferien. Velg da perioden oktober 2020 – mai 2021.

De fleste idrettene deltar med inntil fem uker av gangen på Idrettsskolen, og det er trenere fra idrettene som har ansvar for gjennomføring av øktene. Aktivitetene vil bli gjennomført i idrettenes egne miljøer, med håndball i gymsalen, fotball på fotballbanen, langrenn på snø, hopp i hoppbakken, bandy på isen og baseball på Little League banen.  Her settes det større fokus på å utvikle basisferdighetene balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill enn på barneidretten, og barna får bli kjent med idrettene ØHIL tilbyr. Idrettsskolen avsluttes i slutten av mai 2021. Påmeldingsfristen er 15.09.2020.

Klikk her for påmelding til Idrettsskolen

På våre nettsider finnes mye nyttig informasjon. Ved spørsmål om vårt brede tilbud, ta kontakt med vår idrettskoordinator.

Torunn Kvitli
Mail: torunn@ohil.no
Mobil: 980 34 379