Ny seier for damelaget – opp på kvalikplass

Amazon Grimstad ble et nummer for små da de gjestet DNB arena Hosle lørdag, og ble sendt hjem med 0 poeng på bussen sørover. Sigrid Bloch-Hansen var kampens store spiller og også den som banket inn det avgjørende målet.

Årets 1. divisjon ser ut til å bli svært jevn i toppen, og de som skal trekke det lengste strået i kampen om Toppseriespill i 2018 må vinne de jevne kampene. Etter borteseier 1-0 forrige helg, og med en 2-1-seier i dag, er ØHIL for alvor med i kampen om opprykk. Med denne seieren klatret ØHIL opp til en 2. plass på tabellen, 2 poeng bak serieleder Byåsen.

Sigrid Bloch-Hansen (1999) har etablert seg som en sentral brikke i årets ØHIL-lag, og i denne kampen ryddet hun opp i stor stil i sin midtstopperposisjon, og i tillegg var det hun som banket inn det avgjørende målet etter et hjørnespark midt i 2. omgang.

Foto: Vegeir Kjærstad (Støtt norsk kvinnefotball)

Nå gleder vi oss til neste helgs hjemmekamp mot en annen opprykks-rival, Lyn, som det perfekte vorspiel før Hosle-festivalen braker løs etter kampslutt. Vi håper på publikumsrekord og stor stemning lørdag 10. juni kl. 13.30!

Kampfakta:

Øvrevoll Hosle – Amazon Grimstad 2-1 (1-1)

1-0 Isabel Bårdsgjære (4′)
1-1 Cathrine Dyngvold (24′)
2-1 Sigrid Bloch-Hansen (67′)

Tilskuere: ca. 124 på DNB arena Hosle, inkl en fantastisk trommeslager fra Grimstad.

Foto: Vegeir Kjærstad (Støtt norsk kvinnefotball)