Seier i nøkkelkampen foran et fullsatt DNB arena Hosle


Kvinner 1. divisjon
ØHIL – Grei 1-0 (0-0)
DNB arena Hosle
Lørdag 17.10.2015

Det ble som ventet en svært tett og spennende kamp da Grei var på besøk denne flotte oktober-lørdagen. Til tross for mye bra spill gjennom sesongen, har ØHIL-jentene plukket færre poeng enn forventet, og før kampen var det bare 2 poeng ned til nettopp Grei på nedrykksplass.

Kampen var preget av at mye som sto på spill, og lagene skapte ikke mange sjanser totalt sett gjennom kampen. Det var mange tøffe dueller, og ballen var ikke ofte innenfor de to 16-metrene. Etter en noe nervøs første halvtime, tok ØHIL-jentene tak i kampen og var det klart beste laget den siste timen.

5 minutter ut i den andre omgangen kommer kampens eneste mål. Etter en Grei-corner spiller ØHIL-spillerne seg flott ut av eget forsvar og Stine Høglie avanserer 50 meter før hun serverer Silje Nyhagen i bakrommet. Fra skrått hold dundrer Nyhagen ballen forbi J19-landslagskeeper Ida Nordstrøm, til ellevill begeistring foran et fullsatt DNB arena Hosle.

ØHIL er det førende laget også etter dette, og Grei skaper ikke de store sjansene. Likevel var det stor glede da dommeren blåste av kampen.

Det gjenstår 3 serierunder i årets 1. divisjon, og det er nå svært mye som skal gå galt for at ikke ØHIL har sikret en ny sesong i 1. divsjon. Gjenstående kamper:

Sarpsborg 08 – ØHIL, søndag 25. oktober
ØHIL – Grand Bodø, søndag 1. november
Fortuna Ålesund – ØHIL, søndag 8. november

grei0

For flere bilder fra kampen, sjekk ut lagets Facebookside