Status på korona-registreringer i ØHIL

ØHIL etablerte en løsning for å registrere besøkende til våre anlegg for 3 uker siden. Løsningen ser ut til å fungere svært bra, men det er viktig at vi fortsetter å ha fokus på dette viktige tiltaket.

Registrering av besøkende er et at flere svært viktige tiltak for at idretten fortsatt skal holdes i gang. Dette er først og fremst viktig for at vi som klubb skal kunne komme raskt i kontakt med de som trenger informasjon om smitte.

Vi er stolte over at mange andre klubber har tatt kontakt og kopiert vår løsning, som ser ut til å fungere svært bra. De siste 3 ukene, har 2178 besøkende registrert seg. Dette er i tillegg til alle utøvere som er registrert via andre digitale løsninger, som Spond og i elektroniske kamprapporter.

Det er en oppblussende smitte i Norge, og det er viktig at vi følger opp det gode arbeidet rundt smittesporing i tiden foran oss. Vi gjør det vi kan for å ha plakater på alle våre anlegg, men trenere, ledere og kampverter oppfordres i tillegg til å følge opp dette på feltet, og gjerne ved å sende ut beskjeder i forkant til gjestende lag/utøvere.

ALLE som er inne på våre anlegg skal være registrert. Det vil si; følger du barnet ditt til kamp/trening, registrerer du deg, selv om du bare er en kort svipptur innenfor porten.

QR-koden i denne nyhetsartikkelen kan brukes, og direkte link til registreringsskjemaet er denne:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezQb-wMOO3MCzpK25vcxsbDcpswaG-5CCNSK9Fcc41lEeDaQ/viewform