Stor stas da ØHIL-bakken ble åpnet 31. mai

Anleggsutvikling er viktig for oss i ØHIL, og det er med stor glede vi nå har fått på plass en fantastisk rekrutteringsbakke bak klubbhuset på Hosle. Ørnen fra Hosle var selvsagt førstemann ut og han landet trygt på 3,5 meter. 

Etter mange års drømmer og hard jobbing, ble ØHIL-bakken offisielt åpnet med brask og bram tirsdag 31. mai 2016. I finværet hadde mellom 150 og 200 skuelystne kommet for å være med på markeringen, og det ble en svært hyggelig seanse. Flotte ord ble delt ut, og spesiell oppmerksomhet ble viet til Rolf Hennums fantastiske engasjement og stå-på vilje for å få dette prosjektet i havn. Hans iver har smittet over på flere, og spesielt i den siste fasen har mange hjulpet til for å komme i mål til fristen for ferdigstillelse.

I tillegg til den flotte hoppgjengen i ØHIL, fortjener Kay Prytz, Glenn Jørgensen og vår egen spesial-styrke Hosle Pondus en spesiell takk for utrettelig arbeid.

Selve åpningen av bakken, med klipping av snoren, ble selvfølgelig foretatt av «Ørnen fra Hosle», Bjørn Einar Romøren, i samarbeid med en av våre yngste hoppere, Maria Evenstad.

Bjørn Einar fikk også æren av å foreta det første offisielle hoppet, som målte 3,5 meter. Bakkerekorden ble ikke stående lenge, ettersom et kobbel med sultne flyvere inntok bakken utover kvelden.

Tusen takk til alle som stilte opp, og delte denne minnerike dagen med oss!

Dersom noen har fått noen fine bilder fra arrangementet, så er det ønskelig at disse sendes til Sverre.