Hva skjer for 2014 årgangen fotballsesongen 2022


Det nærmer seg ny sesong og vi ønsker så mange som mulig med inn i et spennende år som ung spiller i ØHIL!

Inn mot sesongen kan vi tilby følgende til 2014 kullet:

 • Ukentlige lagstreninger
 • Ukentlige kamper
 • Tilbud om akademi 1-3 ganger i uken
 • Tilbud om SFO fotball (gratis)
 • Fotballskoler i uke 25, 26, 32, 33 og 40
 • ØHIL cuper: Redd Barna cup 11-12 juni og Eat Move Sleep cup 27-28 august
 • Tilbud om treninger fra januar – april

Lagstreninger og seriespill
Nytt for 2014 kullet kommende sesong er at barna skal spille seriespill 5v5 i regi av Oslo-fotballkrets. Her vil lagene spille mot andre lag i Bærum + Oslo regionen. Her vil foreldre være trenere på øktene og kampledere i seriespill.

Fjorårets pris for deltakelse:

SFO-Fotball
I samarbeid med skolene i nærområdet har vi fått på plass et gratis fotballtilbud for alle som går på SFO. Her sender ØHIL trenere til skolene, og har fotballøkter i SFO-tiden.

Påmelding skjer via skolene, som sender ut informasjon om treningstider/påmelding et par ganger i året.

Les sak fra hjemmesiden om vårt SFO-tilbud. 

ØHIL Akademiet
Vårt fotballakademi er et populært tilbud for de barna som er ivrige etter å spille mer fotball. Les mer om akademiet her.

Fotballskoler
Hver sommer arrangerer ØHIL fotballskoler for barn. Dette er de to første og de to siste ukene i sommerferien, og er et perfekt sted for de barna som liker å spille fotball. Gruppene er inndelt etter sosiale hensyn, og vi har sterkt fokus på at det skal være en uke fylt med fotballglede og gode minner.

Les mer om fotballskolene her. 

Vintertrening fra Januar – påske
Foreldrene på de respektive skolene vurderer om de ønsker ukentlig trening innendørs eller sporadiske samlinger frem til påske. Tider koordineres med fotballkoordinator, Anders Hille Stadheim, anders@ohil.no.

I tillegg vil Anders Thoresen legge til rette for enkelte samlinger for hele kullet enten utendørs på Ferd Arena Hosle eller innendørs i BIP-hallen. Datoer for disse samlingene kommer.


Rammebetingelser

 • – Det skal være maks 9-12 spillere per trener/bane. Fra første års femmer-spill bør det være to trenere dersom antall gutter/jenter i klassen som er med på fotball overskrider 10 spillere. Dette er fra G/J8.
 • – Treningene skal bestå av ca. 50% øvelser/leker der alle spillere har hver sin ball, og 50% kamper med spillform lik som i seriespill
 • – Vi har stort fokus på fair play, det å gjøre sitt beste, og at det skal være gøy.
 • – Vi kommuniserer aldri resultat, men gir heller ekstra skryt for utvising av god sportsånd, det å gjøre sitt beste, god innsats og/eller gode involveringer med ballen (for eksempel en god pasning eller et godt skudd).

Foreldre rundt lagene

ØHIL Fotball ønsker at foreldrene skal ha sterkt eierskap til fotballaktiviteten for de yngste. Vi har en rekke roller rundt lagene som skal besettes av foresatte, og klubben er ansvarlig for å få inn riktig type folk i disse rollene.

Alle som skal være trener for barnelag skal gjennomgå trenerkurs i klubbregi. Dette arrangeres årlig, og sikrer at alle våre årganger følger det sportslige rammeverket til klubben. Dette vil også gi en økt klubbfølelse og en trygghet inn mot den viktige rollen. Vi håper mange foreldre ønsker å være med på dette, slik at de kan bidra på feltet! 
Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på årets sesong og det er så klart lov å komme innom å teste ut våre tilbud!

For spørsmål om deltakelse og påmelding, ta kontakt med barnefotballansvarlig Anders Thoresen på thoresen@ohil.no