Klubbmesterskap og årshjulet med oversikt over skirenn


Klubbmesterskapet til ØHIL Langrenn avholdes på Fossum skistadion onsdag 9. mars 2022. Årets klubbmesterskap er i klassisk stil. Det er klasser fra 7 år (2015) og oppover. Hold av datoen og bli med!

Årshjulet

Årshjulet er oppdatert med aktuelle skirenn fremover og link til påmelding. Klikk deg inn for å se årshjulet her. Sjekk om det er skirenn dere har lyst til å delta på. Det er link til årshjulet på langrennsmenyen her på ohil.no. På mobiltelefon må dere først klikke inn på langrennsidene og scrolle nedover til menyen dukker opp. Nedenfor er enkelte av skirennene den nærmeste tiden omtalt.

Kretsmesterskap helgen 22.-23. januar

Det er kretsmesterskap for 13 år og eldre helgen 22.-23. januar. På lørdag er det Fischerrennet med KM i fristil. På søndag er det Gjerdrum og Åsen som inviterer til KM-lang i klassisk stil. Det er påmeldingsfrist på søndag 16. januar for begge renn. Det er noen påmeldte fra ØHIL, men vi håper enda flere blir med.

Naborunden

Det er ikke lenger antallsbegrensninger i deltakere under 20 år i skirenn og det betyr at Naborunden kan avvikles. Første Naborunden arrangeres av ØHIL Langrenn mandag 24. januar i Sørkedalen. Det er mange som gleder seg til Naborunden!

Tour de Bærum skicross 29.-30. januar

Tour de Bærum reduserte fra fire renn til ett renn på grunn av tidligere restriksjoner for arrangering av skirenn. Det blir Tour de Bærum skicross for 13 år og eldre på lørdag 29. januar. På søndag 30. januar blir det skicross for 12 år og yngre. Her håper vi det er mange fra ØHIL som blir med.

Kiwi Hoslerennet 13. februar

Vårt eget Kiwi Hoslerennet arrangeres på Fossum søndag 13. februar i klassisk stil. Klarer vi å få med over 100 løpere fra ØHIL?