ØHIL langrenn inviterer til sommerskiskole 2019

Sommerskiskole også i 2019!

Den første uken i sommerferien (24.-28.juni) vil vi arrangere Øhil Sommerskiskole for 07 og eldre i nærområdet.

Sommerskiskolen er åpen for alle ØHILs utøvere i de aktuelle årgangene, både de som skal være med i ivriggruppa og de som ikke skal. Eneste forutsetning er at man har lyst til å være med på en aktiv uke med mye trening. Man må også være forberedt på at det er to dager med rulleski.

Uken vil inneholde et variert treningsprogram som omfatter løpsøvelser, styrketrening og rulleski. Treningen vil hovedsakelig foregå i nærområdet og på rulleskibanen på Rud. Uken vil by på sportslige utfordringer for alle, kombinert med mye sosialt og moro.

Hovedtrenere er Charlotte og Johan Grøgaard. Disse to er 22 år gamle i sommer, og startet som ungdomstrenere for 2005 for flere år siden. Begge gikk på NTG-U og satset langrenn i Fossum frem til de var 20 år. Johan har konkurrert i flere idretter og har erfaring fra løping, multisport og fotball. Charlotte var hovedtrener langrenn for 13/14-åringer i Fossum de to årene etter hun sluttet som ungdomstrener i Øhil. Hun har også konkurrert i løping og multisport. Nå er de studenter og kommer tilbake til Hosle for å lede sommerskiskolen for Øhil langrenn for fjerde gang!

Sommerskiskole med Charlotte og Johan er garantert å bli suksess!

I 2016 og 2017 hadde de sommerskiskole for 2005-årgangen. I fjor var første gang vi arrangerte felles sommerskiskole for flere årganger, da for 2006 og eldre, og vi er glade for å ha muligheten til å utvide tilbudet i år. Noen av våre faste ungdomstrenere vil også være med, slik at vi kan dele i grupper utfra alder og nivå.

Påmeldingsfrist er 1. mai.

Link til påmelding: SUPERINVITE

Spørsmål rettes til Heidi Vileid Gärtner, hevileid@gmail.com

God påske til alle – perfekte forhold til lange, fine skiturer i marka!