Oppstart fotball 2012-årgangen


Øvrevoll Hosle IL inviterer alle gutter og jenter i 1. klasse på Bekkestua, Eikeli, Grav, Hosle og Jar skole samt Steinerskolen hjertelig velkommen til fotball!  

Vi arrangerer tre gratis årgangstreninger for 2012 før påske LØRDAGENE 23. og 30. mars og 6. april kl. 9-10 på DnB Arena, Hosle.  
Påmelding til prøvetreningene gjøres via dette skjemaet: https://goo.gl/forms/OqvG32TqQeXpk8432

Mange i 2012-årgangen fikk prøvesmake fotball i fjor høst med treninger og en nybegynnerturnering. Nå skal 2019-sesongen spilles i gang og planlegges! Det første året i barnefotballen har barn i ØHIL en ukentlig årgangstrening, mens kamptilbudet består i deltagelse på interne og eksterne cuper. Alle barna får også tilbud om å trene flere dager på ØHILs akademi. Det er ikke seriespill første året i barnefotballen.  

Årgangstrening vil fordeles i grupper fra respektive skoler og ledes av frivillige foreldretrenere under veiledning av og basert på øktplan fra klubbtrenere. Foreldre som ønsker å bidra som trenere og årgangsansvarlig vil få anledning til å komme sammen for å planlegge på foreldremøte. Vi ønsker å bli bedre kjent med flest mulig foresatte, og oppmuntrer dere til å møte på årgangstreningene for å observere og snakke barnefotball. Alle cuper organiseres og ledes av frivillige foreldretrenere. Dette blir fantastisk gøy!

 

Foreldremøte  

Vi avholder foreldremøter 18.mars om fotball i ØHIL for 2012-årgangen på klubbhuset ved Hoslebanen, Bispeveien 69.  
Foreldre til jenter alle skoler kl. 19.30 – 20.45  
Foreldre til gutter alle skoler kl. 20.45 – 22.00 

Agendaen for møtet er å informere om sesongen, velge årgangsansvarlig (koordinator mellom klubb og årgangen) og utstyrsansvarlig. Se rollebeskrivelse på ØHIL fotballs nettsider

Foreldre som ønsker å bidra som trenere vil få anledning til å komme sammen for å planlegge.

Treningstider 2012 fra 2/3.april (forutsatt at Jarmyra er snøfri) 

  • Jenter 2012: tirsdager kl.17:00 på Jarmyra kunstgress 
  • Gutter 2012: onsdager kl.17:00 på Jarmyra kunstgress 

Kan bli flyttet pga. kamper som berammes av NFF Oslo.

Innmelding/ påmelding  

Meld på barnet via påmeldingsskjemaet som du finner her:
Påmelding til fotball 2019  

Er dere usikker på om deres barn ønsker å spille fotball ønsker vi at dere melder på via påmeldingslinken. Det er viktig at alle svarer via påmeldingslinken slik at vi får en oversikt med tanke på organisering av utstyr og drakter.

Påmelding til akademiet for 2012-barn

Link til påmelding ØHIL-akademiet finner du her

Treningstider ØHIL akademiet 

Vi tilbyr trening på akademiet tirsdager og onsdager kl. 15-16:30 på DNB Arena, Hosle for 2012-årgangen. Andre dager kan også benyttes, men vi ønsker å samle flest mulig 2012 sammen.

For praktiske spørsmål, ta kontakt pr epost til fotball@ohil.no