PÅMELDING TIL LANGRENNS SOMMERSKISKOLE ER ÅPEN

Velkommen til en aktiv og sosial uke med et variert program som omfatter rulleski, triathlon, orientering, løping, sykling, konkurranser og bading.

Uke 25 (mandag 20.juni-fredag 24.juni) blir det sommerskiskole for utøvere fra årgangene 2010 og eldre.

Tilbudet er åpent for alle ØHILs utøvere i de aktuelle årgangene, både de som er med i ivriggruppa og de som ikke er med i Ivrig. Eneste forutsetning er at man har lyst til å være med på en aktiv uke med mye trening. Man må også være forberedt på at det er to dager med rulleski.

Sommerskiskolen vil by på sportslige utfordringer for alle, kombinert med mye sosialt og moro. Uken vil inneholde et variert treningsprogram som omfatter løpsøvelser, styrketrening og rulleski. Treningen vil hovedsakelig foregå i nærområdet og på rulleskibaner i området. For de eldste vil vi også bruke rulleskibanen på Fossum eller Holmenkollen.

I 2016 og 2017 hadde ØHIL sommerskiskole for 2005-årgangen. Fra 2018 har vi arrangert felles sommerskiskole for flere årganger, og vi er glade for å ha muligheten til å utvide tilbudet i år med 2010 årgangen.

Trenere på sommerskiskolen er noen av våre tidligere og nåværende eldre ungdomstrenere. Vi har nok trenere slik at vi kan dele i grupper utfra alder og ferdigheter.

Klikk her: Påmelding via Superinvite