350 på skisamling

Aldri har så mange fra ØHIL langrenn vært på samling sammen som nå første helgen i januar. 350 skiløpere, søsken og foreldre fikk et fantastisk opphold på Geilo.Det er første gang alle årganger var på samling samtidig. Det ble en kjempesuksess på alle måter. 157 unge langrennsløpere var påmeldt.

Du kan se film fra samlingen her.

Etter mange år på Nordseter ved Lillehammer var noen skeptiske til å flytte arrangementet til Geilo. Helt siden tidlig i sommer har arrangementskomiteen jobbet med den store samlingen. De har lagt en formidabel jobb og innsats.

Fredag kveld var det innsjekk, middag og informasjonsmøte på Bardøla Høyfjellshotell som var base under hele samlingen. Lørdagen var det to økter med ski på beina. Selv om det er uvanlig lite snø også på Geilo var det flotte forhold både på skistadion og i det omkringliggende løypenettet.

Søndag var det planlagt langtur innover fjellet. Dårlige snøforhold, stengte turisthytter og værvarsel med mye vind gjorde at også formiddagen på søndag fikk Geilo skistadion som utgangspunkt.

Alle vi snakket med var storfornøyd. Både med stedet, opplegget og gjennomføringen av samlingen.

ØHIL langrenns samarbeidspartner på utstyr, Bull ski & kajakk, hadde også tatt turen til fjells. De hadde med seg så mye utstyr du får inn i en fullstappet varebil til sin provisoriske butikk.

I tillegg hadde de både smøreservice og instruktører til kurs i både klassisk og skøyting.

En stor takk til arrangementskomiteen og alle de som har bidratt til en fantastisk skihelg. Også ungdomstrenerne skal ha en stor takk for en fantastik innsats.

Skulle det friste å reise tilbake til Geilo i nær fremtid ønsker både hotelldirektøren ved Bardøla og turistsjefen i Hol oss velkommen tilbake. Første mulighet er Geilo Skifestival i palmehelgen. Vi kommer tilbake snart med mer informasjon om Geilo Skifestival.