Hoslerennet 2016 i S¿rkedalen Foto: Nina Hoelfeldt Lund

Hoslerennet ble skifest

Med 360 som gjennomførte Hoslerennet ble det akkurat den skifesten alle hadde drømt om.

I siste liten måtte rennet flyttes fra et snøfattig Sauejordet på Hosle til Sørkedalen. Usikkerhet om snøen ville holde på Hosle var grunnen. Selv på ”bortebane” ble det en festdag for alle barna som var med.

Hoslerennet 2016 i Sørkedalen Foto: Nina Hoelfeldt Lund

Foto: Nina Hoelfeldt Lund

Å arrangere skirenn er mye jobb. Utrolig mye jobb. I mange måneder har mange frivillige lagt ned enorme mengder med dugnadsinnsats. Og de siste ukene har det vært enda flere som har bidratt.

Resultatet var en fantastisk gjennomføring av årets renn. Både løpere, foreldre og lagledere var storfornøyd med både løyper, organisering, smøretilbud, grill.

 

Barneidrett er som regel dugnadsdrevet. Noen holder på litt lengre enn de andre. En av de er speaker på årets renn. Thomas Oksmo holdt det gående i fire og en halv time. Selv om hans egne barn ikke er med i ØHILs langrennsgruppe lenger velger han å bli med. For Thomas gjelder ØHIL’s slagord FORDI DET ER GØY. En fantastisk sporty innsats.DSCN1070

Foto: Rune Tveit

Selv om rennet selvfølgelig aller helst skulle gått på Sauejordet, vil ØHIL langrenn takk Sørkedalen IF for at de sporty hjelper til med reservearena når snøen uteblir.

DSCN1046

Foto: Rune Tveit