minidrett.no er portalen som ØHIL nå vil bruke som medlemsregister.

Betaling av treningsavgiften i ØHIL langrenn

ØHIL Langrenn sender i disse dager ut faktura på treningsavgiften denne sesongen. Hvis du ikke har mottatt fakturaen før jul er det viktig at du tar kontakt.

Min_idrett5

Før denne sesongen tok ØHIL i bruk Norges Idrettsforbunds system Min Idrett. Det vil for fremtiden fungere både som medlemsregister, og som base for fakturering av treningsavgifter. På sikt vil det gjøre jobben lettere for klubben.

I Min Idrett kan foresatte knytte sin profil sammen med barnas, og registrere deg selv som betaler. Mange kjenner allerede systemet fra betaling av renndeltagelse.

Det er viktig hvis noen ikke har mottatt fakturaen for årets treningsavgift før jul at du tar kontakt med klubben. For de fleste årgangene er fakturaen allerede sendt ut – for noen av de eldste er de på vei ut i disse dager.

Inntektene fra treningsavgiften er en av klubbens viktigste. Den er med på å holde over 300 barn og unge i gang i skiløypene.

Trenger du hjelp, eller har spørsmål i forhold til treningsavgiften, ta kontakt med økonomiansvarlig i ØHIL langrenn Erlend Moe (erlendmoe73@gmail.com).