Kiwi Hoslerennet 2019

I helgen deltok mange barn på vårt store arrangement i Sørkedalen! Her er en oppsummering fra renn-komitéen og noen flotte bilder fra det snørike arrangementet.

Årets rennkomite takker alle deltakere som bidro til å gjøre KIWI Hoslerennet 2. februar i Sørkedalen til en flott dag!

Det snødde tett under hele rennet, men temperaturen var passe med -4 grader. Dette gjorde at det ble vinterlig og fint for deltakerne, men også at sporene ble litt løse og det ble litt tyngre å gjennomføre. Løypemannskapet jobbet kontinuerlig med å tråkke opp sporene som stadig snødde igjen, slik at det skulle bli en god opplevelse for den enkelte. Vi håper at alle gikk hjem med den følelsen!

For flere av deltakerne var dette det første skirennet de noen gang hadde gått. Dette gjaldt blant annet  Marie Weber Andersson fra Fossum i klassen jenter 8 år som var første deltaker til start og førstemann i mål. Hun var veldig fornøyd!

Klassen Jenter 12 år var den største deltakende gruppen med 36 deltakere som startet og fullførte den 3 km lange løypen. Denne klassen ble vunnet av Mina Kristine Bugge Opheim fra Røa Il  tett etterfulgt av Anna Jensen fra Heming Il og Julie Sole Hernes fra Haslum IL som var 7 og 8 sekunder bak  vinneren.

I 14 års klassen var vinnerne fra ØHIL både i gutte- og jenteklassen. I gutter 14 år var det Michael Sandeman- Kiste fra ØHIL  som vant foran Mathias Nicolas Tonning Vold fra Asker som var 19 sekunder bak, tett etterfulgt av Fredrik Tidemann fra Lommedalen.  I jenter 14 år var det Nora Conradi fra Øhil som vant foran Emma Höglund  fra Øhil og Vanessa Sagen fra Holmen Il på en 3. plass.

2/3 av alle deltakerne på rennet  var skiløpere fra ØHIL. Vi håper at rennet gav mersmak for disse, og at flere fra langrennsgruppa  melder seg på andre renn i vinter, fordi det er gøy og sosialt med renn! Neste helg er det Tour de Bærum hvor Øhil har med flere deltakere. Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg her, frem til 6. januar.  Vi ønsker Haslum, Jardar og Jøtul lykke til med dette arrangementet som pleier å være kjempemorsomt for deltakerne!

Velkommen tilbake til KIWI Hoslerennet 2020!

Her er noen bilder fra årets arrangement!