Treningsglede på Hosle

Både mandag og onsdag fra klokken 18 er stemningen på topp på Hosle grus. Kommende langrennsstjerner leker og trener i hopetall.Det er ikke noe å si på verken innsatsen eller motivasjonen. Opp mot 100 barn har vært i sving når treningene starter på kvelden. Og det er fortsatt plass til mange flere!

Handleuke

Hele denne uken har alle medlemmer i ØHIL ekstra rabatter hos vår samarbeidspartner Bull Ski og Kajakk. Men vær kjapp – tilbudene gjelder bare til lørdag 5. november. Det er 30 % rabatt på hele butikken! Du kan lese mer om tilbudene HER.

Enda raskere må du være om du vil bestille ØHIL profilert skitøy. Fristen for dette er onsdag 2.november. Informasjon om bestilling og muligheter til å prøve finner du HER.

Skisamling

Det store sosiale høydepunktet i årets skisesong for mange ØHIL løpere og foreldre er den store weekendturen til fjells. Etter mange år på Nordseter skal vi i år til Geilo. Samlingen går av staben helgen 6-8 januar.

Samlingen er for løpere født i 2008 og eldre. Påmeldingsfristen er forlenget til fredag 4. november. Du kan lese mer om samlingen på Geilo HER.