Bandyskole på Hoslebanen

Påmelding til bandyskolen 2018/2019

Lær deg å gå på skøyter og spill vinterens vakreste lagidrett!

ØHIL Bandy arrangerer bandyskole for jenter og gutter født i 2011 og 2012 sesongen 2018 / 2019.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inviterer til bandyskole for 1 og 2 klassinger. Vi skal lære å gå på skøyter gjennom lek og mestring.  Vi starter opp med innebandy på en av barneskolene i nærområdet etter høstferien. Når vi har kommet i gang vil det avholdes et foreldremøte med mer informasjon om sesongen.

Vi vil trene inne på Eikeli VGS torsdager kl 18-19 frem til vi får is på Hoslebanen + noen istreninger i Jar ishall. Hvis kulden ikke kommer vil vi prøve å få istid i Jar ishall eventuelt Stabekk, Bogstad eller Hauger. Når vi får is på Hosle vil vi ha tilbud om trening tirsdager og torsdager. I løpet av sesongen vil vi delta på et par cuper.

Treningsavgiften blir ikke sendt ut før november, så det koster ingenting å registrere din interesse på skjema her. Klikk her og fyll ut skjema for påmelding!

Det er mulig å bli med inntil 4 ganger uten å betale påmeldingsavgift. Vi garanterer plass til de 50 første påmeldte. I fjor ble bandyskolen fulltegnet på kort tid. 

Vi ønsker å inviterer til egen jenteaften etterhvert. Alle jenter er velkommen uavhengig av om de er med på bandyskolen eller ikke.

Bandyskoleavgift: 1500kr + meldemskap i ØHIL

Målsetningen for Bandyskolen til ØHIL: Fordi det er gøy!

Gjennom lek og moro skal barna tilegne seg gode ferdigheter i verdens raskeste og morsomste lagspill.

For de som ikke kjenner bandy så godt kan man sammenligne det med fotball på is, eller ishockey. Vi spiller med bøyd kølle, ball og etter hvert større banen enn hockey. Bandy er verdens morsomste og raskeste ballidrett – og er en ideell kombinasjon med fotball. Vi stiller med dyktige ungdomstrenere fra klubben, men vi er helt avhengig av at vi foreldre hjelper litt til.

Øhil bandy har de senere årene hatt en oppsving i aktiviteten. Vi har investert i ismaskin, traktor og nye innbytterbokser på Hoslebanen. På sikt jobber vi for et kunstisanlegg på Hoslebanen. Vi har lag i nesten alle aldersgrupper fra bandyskolen til seniornivå. Vi har også en aktiv pappagruppe som spiller bandy hver søndag kveld, her har vi plass til flere og det er ingen ferdighetskrav, kun godt humør!

Hva trenger du av utstyr:

PÅBUDT UTSTYR: Skarpe skøyter, hjelm med gitter (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit) bandykølle, samt halsbeskytter.

ANNET UTSTYR: Kjekt å ha, men ikke nødvendig de første gangene, i prioritert rekkefølge. Kne/leggskinn, albuebeskyttere, bandybukse susp, og bandyhansker.

Ved spørsmål kontakt :  Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com

Sportslig bandyhilsen fra

Bandystyret Øvrevoll Hosle IL