• Smittesporing

  Status på korona-registreringer i ØHIL

  ØHIL etablerte en løsning for å registrere besøkende til våre anlegg for 3 uker siden. Løsningen ser ut til å fungere svært bra, men det er viktig at vi fortsetter å ha fokus på dette viktige tiltaket.
 • Smittevern

  Digitalt koronavett-kurs fra NIF

  Norges idrettsforbund har, i samarbeid med Norges Fotballforbund, laget et fellesidrettslig e-kurs om koronavett som nå tilbys 54 ulike særforbund.
 • Velkommen til fotball-fest!

  Vi venter mange besøkende til helgens storoppgjør mot Stabæk. Vi gjør oppmerksom på at arenaen stenges når publikumsantallet når 200. Billetter kjøpes via Vipps, og det anbefales å være tidlig ute. Ved evt ledige billetter, kan disse kjøpes på kampdagen, men ikke ta sjansen på dette, dersom du har tenkt til å komme!
 • ØHIL Open i gang

  ØHIL Fotball har helgetreninger for alle i barnefotballen (2015 til og med 2008) der vi stort sett spiller kamper på ulike banestørrelser. Vi kaller det for ØHIL Open.
 • Korona

  Korona – Felles informasjon for alle idretter

  På denne siden vil all gjeldende informasjon om ØHILs håndtering av Korona-viruset ligge. Alle idretter og ledere skal forholde seg til det som ligger her, og kommunikasjon med utøvere og foreldre skal henvise til denne artikkelen.
 • ØHIL Fotball: Oppdatering på Korona 11.august

  Fra 1.august er kamper i gang for barn og ungdom. Det er svært viktig at fotballen tar dette ansvaret og bidrar til å holde smittetallene nede. Vi håper selvsagt på oppmykning av seniorfotballen, og den beste måten for å få til det er å gjøre en veldig god jobb for barn og unge.