Sebastian Solberg og Eivind Thorne

To ØHIL ledere til U17 VM

Norge U17 reiser til Russland i mars

Øvrevoll Hosle Bandy sender to ledere til VM for U17 gutter i Arkangelsk, Russland. Det er alltid stort å få representere landet sitt på landslagsoppdrag. De siste årene har det vært flere yngre ØHIL spillere med på de ulike ungdomslandslagene. Denne sesongen var Endre Tveiten med i U19. Dessverre er det ingen ØHIL spillere med i U17 troppen, men ØHIL marker seg allikevel.

ØHIL sin egen toppdommer Sebastian Solberg er tatt ut til å representere Norge som dommer under U17 VM. Sebastian dømmer til vanlig i eliteserien, og i tillegg mange mange andre serier. Sebastian er en ivrig, og ikke minst dyktig dommer, som ØHIL er stolte av å ha i klubben!

U17 VM spilles i Arkangelsk fra 14-16 mars. I tillegg til dommer Solberg, har Eivind Thorne denne sesongen vært med i trenerteamet til Norge U17. Eivind er assisterende trener, og administrativ leder for U17 denne sesongen. Eivind er spillende trener på A-laget til ØHIL, har tatt trener 1 og 2 utdanning i regi av NBF, trener juniorlaget og har tidligere hatt flere sesonger som kretslagstrener i Akershus. I tillegg til flere av sine andre verv i bandy.

Den norske troppen, med ØHIL sine bidrag reiser til Russland 12 mars. Lykke til!