Bandycup og skøytedisco på Hoslebanen grus

Denne vinteren har vi beseiret naturkreftene gang på gang, og med nød og neppe klarte vi å gjennomføre både vår store bandycup og årets skøytedisco som planlagt.

Vi bøyer oss i hjelmen for den innsatsen vårt frivillige apparat har lagt ned av jobb de siste ukene for å holde isen på Hosle oppe. Også stor takk til Bærum kommunes driftsgjeng som har stått på til glede for store og små.

Det har kostet timer, krefter og kommunen fikk også naboklager og besøk av politiet en tidlig morgen, men is har det blitt, og de planlagte arrangementene har blitt gjennomført.

Banen er kjent som Hoslebanen grus på sommerstid, og det har vært et passende navn også denne vinteren. Spesielt på skøytediscoen var det vårstemning da mer enn 100 barn og unge danset og sang på en kvart bane med brukbar is.

Bandycupen helgen før var svært viktig for oss å få gjennomført. 66 lag var påmeldt fra Oslo og Viken i årgangene 2013 til 2007.

Klikk her for kampoppsett og resultater

Vår fiende denne vinteren, været, gjorde det han kunne på lørdagen med masse regn, men alle kampene ble gjennomført, og isen var brukbar til tross for noe overvann. På natten trosset temperaturen værvarselet og vi fikk noen små blå grader, noe som førte til kanon-forhold i solskinnet hele søndagen.

Takk til mer enn 100 engasjerte frivillige som deltok under disse arrangementene!

Etter årets vinter er vi forsterket i troen på at både kommunen og støttespillere med økonomiske muskler ser hvor viktig det er å få på plass et kunstisanlegg på Hosle, og vi intensiverer nå jobben med å få drømmen realisert.