JULEKALENDER 2020: Den magiske fjorårskalenderen var starten på en ny tradisjon i ØHIL Fotball.

ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 10


I dagens luke av ØHIL Fotballs Julekalender skal vi ta en titt på fjorårskalenderen; ØHIL Fotball Julekalender 2020.

Den magiske fjorårskalenderen startet med morsomme fremstillinger av de joviale fulltidsansatte i klubben. Vår stab blir stadig større, og alle heltidstrenerne fra i fjorårskalenderen er fortsatt i klubben! I den første luken ble vi bedre kjent med Bjørn Frode Strand:

Første ut ØHIL Fotballs Julekalender 2020 er vår egen hærfører og sirkusdirektør, sportslig leder Bjørn Frode Strand. Bjørn Frode, BF eller Fruff om du vil, er en av de duracell-kaninene som rekker å gjøre veldig mye i løpet av en dag, samtidig som han drømmer om at dagen skal bestå av mer enn 24 timer. Det er ikke nok timer til å rekke alt!

Når han ikke sykler tur-retur Eikeli-klubbhuset, mellom møter, mails og hastende frister og gjøremål er han alltid på jakt etter neste «nivå opp». Du er god på spinningsykkelen sier du? Prøve å sykle samtidig som du løfter manualer i biceps curls og snakker i telefonen. Det er typisk BF-nivå.

BICEPSSPINNING: Bjørn Frode har mye kapasitet- spesielt når det kommer til spinning og biceps curls.

I luke 3 ble vi bedre kjent med damen med det umulige mellomnavnet:

Hvem lurer seg bak luke nummer 3? Jo, det er ØHIL Fotball eneste kvinnelige fulltidstrener, Lotte Lühnenschloss Steen. Hennes mellomnavn ble selvfølgelig kopiert inn da det er umulig å verken skrive eller uttale. Heldigvis for oss går det bare i norsk på feltet og Lotte legger svært lite vekt på sine tyske aner.

På tross av sin unge alder har Lotte (23) opplevd mye på fotballbanen. Hun var ikke veldig gammel da hun begynte å spille fotball, og gjerne med gutta. Fotballen ble tungt satset på og unge Steen rakk innom Soon IF, Ekholt BK, Rapid Athene og Kolbotn IL(!). Før anklene sa at nok var nok rakk hun også å trene med de hvitgrønne fra Øvrevoll Hosle.

I ØHIL Fotball starter hun nå sin fjerde (!) sesong og er blant kontinuitetsbærerne i ØHIL Fotball. Siden desember 2019 har det vært på fulltid og mange av oppgavene har vært nye. I tillegg til å være tett på ALLE jentekullene i barnefotballen, 110 % / ivrig og J2007 har hun stålkontroll på personal og administrering av hele ØHIL-Akademiet. Utviklingskurven har stått rett opp.

KONTINUITET: Lotte har allerede vært trener i ØHIL i en årrekke.

Introduksjonene til ansattlukene var sjeldent kjedelige:

Hele Sørlandets store sønn. Sørlandschipsen? Hennig Olsen? IK Start? Kaptein Sabeltann? Tenk om igjen…

Det var på midten av 90-tallet i de tider da Terje Formoes nye sjørøvershow runget ut over dyreparken at dagens luke-mann vokste opp. Noen kanonskudd unna, i Torridal-bydel, ble vår egen sørlandshelt formet. Du har sikkert skjønt det allerede; vi prater selvfølgelig om Erlend Bransdal.

Erlend Bransdals luke

I luke 9 leverte vi en deilig oversikt over de mange deltidstrenerne i klubben som hver dag sikret trygghet, glede, mestring og utvikling på og utenfor feltet.

I luke 10 så vi på vårt elite damelag etterfulgt av luke 11 som handlet om rekruttlaget og utviklingsstigen under på jentesiden.

LUKE 10: I KEA-luken ble 2020-sesongen oppsummert, og vektklirringen i styrkerommet problematisert.

Felix Martinez og Erlend Bransdal i trenerteamet til MSA oppsummerte den manglende 2020-sesongen med gode photoshoots og fine dikt i luke 13.

ISCENESATT: 2020-sesongen til MSA var uten seriekamper og ingen kontakt under Covid. Heldigvis ble det noen kule photoshoot-bilder til senere bruk.

I luke 14 fikk vi hjelp av Sigve til å skrive om frivilligheten i ØHIL- en av de viktige verdiene våre. Bjørn Frode «Fruff» Strand fikk også skrevet ned noen velvalgte ord med den magiske julekalender-pennen, noe som ble til en fin vane gjennom hele kalenderen.

MAGISKE PENN: Julekalender-bidragene var både mange og gode.

I luke 15 og 16 skrev vi om SFO-Fotball og Akademiet.

Må bare si at ØHIL har hevet kvalitet på akademiet betydelige fra tidligere år. Tilbudet favner bredt med tanke på ferdigheter med en gjeng med superflinke trenere fra klubben. Dette sier jeg med erfaring fra de 10 siste årene med jenter og gutter med både ØHIL og Stabæk i div akademier. Foresatt G2011

I dag var det skikkelig gøy på akademiet. Hun er alltid fornøyd med dagens trening og ser alltid frem til neste. Derfor melder vi på hver periode. Foresatt J2009

Felix er skikkelig flink også er han kommentator når vi spiller. Spiller J2013

Håvard er kjempegod trener! Han er streng, men ikke for streng. Også lar han oss spille kamp mye. Foresatt G2009

Tilbakemeldinger på akademiet 2020.

#17: Samarbeidspartnere
#18: Øvrige ansatte på klubbhuset
#19: Veteranlagene
#20: Keepertilbudet
#21: Anleggsutvikling
#22: Julehilsen fra styreleder i fotballen
#23: Samarbeid med Asker SSK og Stoppen SK

LUKE 24: Vi valget å gi litt ekstra oppmerksomhet til en av de som gir mye for klubben i den aller siste luken.

ØHIL Fotball er fylt av fantastiske mennesker. Noen har kort fartstid, andre har lang. Noen har legendestatus og andre skriver sin historie nå. Dagens luke-mann er en legende allerede, tross sin unge alder. Og historien den skrives enda- i beste velgående!

Den fantastiske keepertreneren vår på KEA, Gisle Olstad, syntes det passet veldig bra at vår lukemann fikk den magiske luke nr. 24:

Han er jo selveste julenissen; han gir og gir. 

De fleste har vel skjønt det allerede; vi snakker om Mikkel Mørch Sollie.

Og da lar vi fjorårskalenderen oppsummere seg selv til slutt:

Da var julekalenderen over for denne gang. Alle lukene kan leses her. Takk til alle som har bidratt, lest og engasjert seg i årets julekalender! Måtte 2021-sesongen by på enda flere gode opplevelser, mestring, utfordringer og GØY.

Innspill og tilbakemeldinger kan sendes til haavard@ohil.no. Vi tåler konstruktiv kritikk, både positivt og negativt. God jul og godt nyttår!

Fordi det er gøy.