Stor gave fra Sparebank 1 Østlandet


Vår pågående SPLEIS for å skrape sammen det vi trenger for et komplett idrettsanlegg på Hosle, var også en del av Sparebank 1 Østlandets aksjon «Alle henda». Blant svært mange gode prosjekter, var banksjef Gudbrand Fossbråten spesielt fornøyd med å støtte prosjektet vårt, og kunne overrekke gavesjekken på 250.000,- denne uken!

Realiseringen av ØHIL idrettspark er jo i seg selv en eneste stor SPLEIS. Svært mange privatpersoner, bedrifter og organisasjoner har gitt penger til prosjektet, og en stor del av regningen tas via kommunal støtte og spillemidler. Måten mange enkeltpersoner også har jobbet med dette prosjektet i årevis har jo en enorm betydning.

Budstikka skrev om tildelingen lørdag 26. juni 2021

En som gleder seg til å få på plass anlegget er førsteklassingen Kasper, som er en svært ivrig bandy- og fotballspiller.

-Det blir skikkelig kult å kunne bruke denne banen hele året! Han skjønte ikke helt hvor mye penger klubben har fått, annet enn at det var mange milliarder.

Mange milliarder takk til Sparebank 1 Østlandet for denne viktige gaven! Og for en herlig aksjon som vi vet har kommet mange andre idrettslag og frivillige organisasjoner til gode. Nå gleder vi oss til å komme i gang med prosjektet, og nå er vi langt nærmere målet vårt med innsamlingsaksjonen. Men det er fortsatt muligheter! SPLEISEN avsluttes 30. juni!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_spleis.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_anonym.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_bedrift.jpg